EXCEL TAXIExcel Taxi llançarà en breu una aplicació que permetrà fer reserves via Smartphone. La plataforma, que ha estat desenvolupada per una empresa catalana en col.laboració amb Auriga Systems, permetrà fer reserves les 24 hores del dia, tots els dies de la setmana. Es tracta d’una aplicació gratuïta que permet que els usuaris puguin fer la reserva amb anticipació mantenint les tarifes. Per utilitzar aquest servei, caldrà descarregar l’App en un Smartphone iPhone o Android i registrar-s’hi. 

Excel Taxi ha arribat també a acords amb altres empreses que ofereixen serveis similars a la comarca del Vallès Occidental per assegurar una oferta integral d’alta qualitat en el territori de la B30. Jordi Musoy afirma que “creiem en la força de l’àmbit B30 i volem ser una referència en el servei de transport de passatgers de qualitat, oferint diferenciació, personalització i valor afegit”.

L’empresa, que ha experimentat un notable creixement de la demanda, ha incrementat la seva flota amb quatre nou vehicles. Recentment, també va implementar un nou servei de call center amb major potencial per assegurar la qualitat de l’atenció al client. Al mateix temps, ha millorat el servei administratiu amb la confecció de factures simplificades per a empreses i autònoms sense cost addicional.

Excel Taxi Sant Cugat, que va iniciar la seva activitat el setembre de 2013, ofereix un servei de taxis amb vehicles d’alta gamma Mercedes Benz equipats amb les últimes tecnologies i productes complementaris que opera en origen i destí a Sant Cugat del Vallès. El servei d’adreça a un perfil d’usuari que requereix d’un servei exclusiu, molt personalitzat i que valora especialment la comoditat, la qualitat i la confiança en els seus desplaçament i la professionalitat, experiència i discreció de l’equip de conductors.