nbc bwa1

El passat 30 d’octubre va entrar en vigor un acord de col·laboració entre NETWORKIA Business Center, amb quatre workspaces entre Madrid i Barcelona, i Business World Alicante amb un centre de negocis a Alacant.

La col·laboració empresarial suposa un element molt positiu en la cultura d’una empresa. Sobretot si tenim en compte que, concretament en el sector dels centres de negocis, podem oferir als nostres clients l’accés a un ampli ventall de serveis i la localització més enllà dels nostres workspaces. Tot això aprofitant economies d’escala i contribuint a teixir relacions empresarials entre diferents territoris que poden donar lloc a sinergies i possibilitats de negoci.

L’acord es basa en punts primordials:

· Crear sinergies entre els serveis que ofereixen les dues parts aprofitant les necessitats de les empreses ubicades en els seus centres d’Alacant – Barcelona – Madrid.

· Reforçar una imatge de qualitat davant dels clients aprofitant el prestigi de cadascuna de les parts.

· Millorar el servei al client ampliant l’àmbit d’influència i actuació.

· Desenvolupar la figura de col·laboració.

Business World Alicante és un centre de negocis tecnològic amb caràcter internacional, una plataforma de projecció per a les empreses on es reuneixen les millors condicions per afavorir l’expansió i el creixement, un sofisticat espai pensat per desenvolupar l’activitat comercial i dissenyat per aglutinar totes les facilitats que els negocis necessiten.

Al seu torn, a NETWORKIA contribuïm a facilitar el desenvolupament de l’activitat de les empreses que s’ubiquen en els nostres centres i afavorim la seva interrelació amb l’objectiu de generar sinergies empresarials que potenciïn la seva competitivitat. Focalitzem el nostre esforç en donar suport a les empreses en infraestructura, tecnologia i serveis complementaris al llarg de tota la seva vida. I en tot el que fem, lluitem per la honestedat, la integritat i la qualitat de servei.

Font: Networkia Business Center