La companyia associada Epson, marca líder mundial de projectors, i líder del mercat de solucions de videoprojecció d’alta lluminositat a tota la regió EMEA, participa del 10 al 13 de maig a ISE 2022 a Barcelona, la fira audiovisual i d’integració de sistemes més important del món. Ho farà des de l’estand 3J100 del pavelló 3, on, sota el lema “Reconnect”, presenta la seva darrera generació de projectors 3LCD compactes, eficients i ultralleugers de 20 000 lúmens, amb possibilitat de posar-los a prova al llarg dels tres dies que dura la fira.

Partint de l’èxit de la seva sèrie EB-L20000U, Epson presenta una nova gamma de projectors que ofereix importants avantatges, com ara una mida i pes reduïts, una instal·lació i configuració més senzilles, un manteniment simplificat, una gran qualitat d’imatge i multitud d’avantatges des de el punt de vista de la sostenibilitat.

“Estem molt satisfets de poder compartir amb el públic d’ISE la nostra darrera generació de projectors ultralleugers i compactes d’alta lluminositat”, afirma Massimo Pizzocri, vicepresident de la divisió de videoprojectors d’Epson Europe. “Estic convençut que aquesta nova gamma de solucions de display 3LCD es convertirà en la referència del sector quant a qualitat i flexibilitat, ja que a més de permetre un important estalvi de temps d’instal·lació i costos d’enviament, també redueix l’impacte mediambiental a un segment tan important i en franc creixement com és el dels 20k lúmens”.

Pizzocri també afegeix: “Com a fabricant líder mundial de videoprojectors, hem sentit molt de prop els nostres clients i creiem que aquesta nova sèrie respon a la necessitat del mercat de comptar amb solucions de visualització d’alta lluminositat més compactes, que estalviïn espai, siguin més lleugeres, fiables i versàtils”.