Parlem Telecom triarà cada any un jove talent del país en la seva campanya d’estiu per tal d’aconseguir que la música catalana guanyi molta més visibilitat.

“Quan tot hagi acabat”, primer videoclip de la campanya anual engegada per Parlem Telecom en favor dels nous talents de la música catalana, ha aconseguit més de 80.000 visualitzacions a Youtube en una setmana. La cançó, que va ser composta per Gerard Aledo durant el confinament de la Covid-19, explica com serà el retrobament amb els amics o parelles un cop es doni per superada la pandèmia i puguem tornar a viatjar, passejar, sortir de festa o abraçar els nostres familiars.

La iniciativa anual de Parlem Telecom, que enguany respon al desig de l’operadora de telecomunicacions d’ajudar el talent musical de Catalunya a superar la crisi al sector cultural provocada per la pandèmia, es concreta en una campanya musical centrada en la producció i difusió d’un videoclip protagonitzat per un músic emergent. La difícil situació actual, amb nous rebrots arreu de Catalunya, fa encara més necessari aquest impuls per a la música del nostre país.

Font: Parlem Telecom