El grup MedicalMix, especialitzat en el subministrament de productes per al dia a dia dels Quiròfans d’Oftalmologia a Espanya, ha informat a través d’un comunicat la concessió de la Llicència d’Obres per construir el nou edifici corporatiu del Grup MedPoint/MedicalMix que anirà situat a el Carrer Prat de la Riba de Sant Cugat del Vallès, a 300 metres de les actuals oficines.

Aquest important projecte està compost d’un complex d’oficines que inclou dos edificis i que es construirà en dues fases separades en el temps.

L’inici de construcció de la Fase 1 està contemplat per a les pròximes setmanes i el termini d’execució s’estima que finalitzarà en 20 mesos. Aquest primer edifici serà destinat a l’ús corporatiu del Grup MedPoint/MedicalMix juntament amb la base de tot el projecte que ocuparà la parcel·la completa destinada al magatzem, SAT i pàrquing dels dos edificis.

Mentre que la Fase 2 estarà destinat a oficines de lloguer per a altres empreses situades en un segon edifici del projecte i l’inici d’obres previst s’estableix en un termini dins dels 5 anys posteriors al final de la primera fase, anteriorment descrita.

L’edifici corporatiu (Fase 1) disposarà de molt més espai i incorporarà nous recursos per gestionar millor el creixement actual i futur de totes les empreses del Grup:

  • 2.200 m2 d’oficines amb llum exterior a tres plantes diferents incloent cuina office amb sortides al jardí, despatxos, sales de reunions, sales polivalents, auditori, àmplia recepció, amplis lavabos, sales d’arxiu, etc.
  • 2.500 m2 de Magatzem amb capacitat per a més de 1.000 palets emmagatzemats en tres nivells, àmplia zona de picking i recepció/preparació de comandes, doble entrada de mercaderies, amb moll de càrrega/descàrrega per a grans camions, vestuaris, etc…
  • 170 m2 de SAT amb accessos i espais per a grans equips, zona d’aigües, grans bancs de treball, instal·lacions accessibles, etc.
  • 1.500 m2 de zona enjardinada exterior i privada al voltant de l’edifici corporatiu amb àrees de descans per a activitats polivalents, hort, etc.