fotonoticia 20150828111502 800-80855CaixaBank ha ampliat la seva oferta de pagament per mòbil amb el llançament de la nova app CaixaBank Pay per a terminals de qualsevol operador amb tecnologia de pagament sense contacte NFC i sistema operatiu Android, ha informat l’entitat financera aquest divendres en un comunicat. 

La pròpia entitat estima que més del 70% dels seus clients de banca mòbil són potencials usuaris i l’aplicació els permetrà descarregar les seves targetes Visa de CaixaBank i utilitzar el telèfon com si fos una targeta contactless per fer compres en qualsevol establiment amb datàfon adaptat.

Actualment més del 70% dels comerços a Espanya operen amb tecnologia NFC, fet que suposa un parc de 600.000 datàfons, i l’aplicació podrà usar-se també en caixers adaptats a ‘contactless’.

Està basada en la tecnologia Host Card Emulation (HCE) que fa possible descarregar targetes financeres en el mòbil de manera segura, i així CaixaBank facilita que qualsevol client amb targetes Visa de l’entitat i telèfon Android pugui pagar amb el seu mòbil.

Font: Via Empresa