L’operadora de telecomunicacions associada Parlem Telecom s’ha aliat amb 9HProtecta per diversificar el seu catàleg de productes i des d’ara oferirà alarmes als seus clients, que es vendran a les desenes de botigues físiques de l’operadora de telecomunicacions a Catalunya. Segons ha informat la companyia en un comunicat, els productes que es comercialitzaran seran alarmes per a habitatges i comerços, així com projectes a mida per a particulars i empreses.

Aquest acord, que podria ampliar-se en el futur, suposa l’inici d’una aliança estratègica entre Parlem Telecom i 9HProtecta, que permetrà que les dues empreses entrin en sectors amb clares sinergies comercials. Així, l’operadora de telecomunicacions oferirà productes de seguretat de màximes garanties als seus clients, mentre que 9HProtecta incrementarà el mercat de llars i comerços protegits amb alarma de Catalunya.

Les dues empreses aspiren a seguir consolidant-se com a companyies de referència en els seus sectors a Catalunya i a millorar el seu posicionament fruit d’aquesta aliança comercial i estratègica.