Dinar dones continuacioEl dimecres 8 de març ha tingut lloc la Junta Directiva mensual de l’Associació Sant Cugat Empresarial, celebrada a les instal·lacions d’ESADE CREAPOLIS de Sant Cugat, a on ha destacat la voluntat de continuar el ‘Dinar en femení’ realitzat per l’Associació, dins de la jornada del Dia Internacional de la Dona.

A la primera edició del dinar de dones empresarials, realitzat el passat divendres 24 de febrer i organitzat al Junior Restaurant, varen assistir-hi 22 empresàries, sobrepassant l’aforament previst inicialment.

“Una activitat tan interessant com el ‘Dinar en Femení’ es realitzarà de manera periòdica d’ara endavant”, ha assenyalat el President de Sant Cugat Empresarial, Joan Franquesa, en referència a la bona acollida que va tenir l’esdeveniment i que representa l’interès que ha de tenir l’associació per impulsar el paper de la dona empresària.

La primera jornada es va desenvolupar en un format distès sota la dinàmica coaching d’Isabel Custodio, consultora d’Indeed Social Consulting. Mitjançant la seva experiència es varen tractar les claus per a l’empoderament de la dona a la seva vida professional i privada, com poden ser millorar la confiança, l’autoconeixement i la identificació de tots els recursos dels quals disposen.