Oasiz Madrid, l’ambiciós projecte de Compagnie de Phalsbourg, comptarà amb un innovador espai de treball, realitzat de la mà de la consultora CustomSuits, la consultora alacantina fundada per NETWORKIA Business Center i Business World Alacant, i de l’enginyeria B + R: «Elcowork, un nou concepte flexible i amb caràcter internacional que redefinirà la forma de treballar», expliquen des de la companyia. Aquest coworking disposarà de 2.500 metres quadrats i estarà integrat en el complex comercial i d’oci, un nou espai concebut com una destinació que va molt més enllà del que s’ha vist fins ara en el sector retail.

Elcowork respon a la definició d’Oasiz Madrid: “un lloc on tot és possible”. Aquí, el treball i la vida connecten en tots els seus punts. Per això, un cop acabada la jornada laboral, podràs desconnectar, gaudir i relaxar-te al mateix lloc sense haver de desplaçar- te, gràcies a la infinita oferta d’oci, cultura, serveis, compres i relax d’Oasiz Madrid.

L’espai de coworking serà únic i pioner a Espanya, no només pels seus serveis i per oferir la tecnologia més innovadora, sinó perquè serà un punt de trobada obert a tot tipus de professionals i empreses nacionals i internacionals.

Així mateix, Elcowork comptarà amb un espai de treball a l’aire lliure i una àrea MICE dedicada exclusivament al desenvolupament d’esdeveniments per a empreses.

Adaptat i preparat per a la nova manera de treballar que s’ha implementat arran de la pandèmia, aquest nou espai de treball està pensat perquè el seu impacte en el medi ambient sigui mínim, utilitzant, entre altres coses, fonts d’energia renovables i elements sostenibles. Aire, aigua i vegetació es combinen amb l’arquitectura més avançada per crear un centre de treball flexible i inspirador, plenament capaç de celebrar també congressos.

Sobre Oasiz Madrid

Oasiz Madrid obrirà les seves portes a la tardor d’aquest any a Torrejón de Ardoz, i comptarà amb més de 90.000 m2, 4.000 places d’aparcament i 117 locals. L’espai comptarà amb un beach club de més de 6.000 m2, una completa oferta de càtering amb 30 restaurants, un mercat gastronòmic, 11 cinemes d’última generació, activitats esportives i d’oci, actuacions i concerts i una extensa programació cultural.

Oasiz Madrid, també és pionera des del punt de vista arquitectònic. El complex ha estat concebut com un espai obert, on l’aire, l’aigua i la vegetació es combinen amb un disseny innovador i una arquitectura espectacular envoltada de jardins i fins i tot d’un bosc.

La sostenibilitat, un altre dels valors que defineixen la Compagnie de Phalsbourg, adquireix especial protagonisme a Oasiz Madrid, per a la qual l’arquitecte Gianni Ranaulo, responsable del projecte, ha tingut en compte nombrosos elements. L’espectacular espai compta amb una coberta krion k-life blanca, un material tecnològicament avançat i de característiques exclusives, que permet respirar aire purificat gràcies a la seva funció fotocatalítica. També s’han instal·lat més de 8.000 m2 de plaques fotovoltaiques, entre altres coses.

Per tot això, Oasiz Madrid ha rebut el segell BREEAM amb una excel·lent qualificació i certificació de la sostenibilitat d’aquest complex.

Font: CustomSuits