Aquests guardons van dirigits a dones professionals autònomes de tots els sectors amb almenys dos anys d’activitat empresarial.

CaixaBank obre la convocatòria de la segona edició del Premi A Dona Professional Autònoma per guardonar la trajectòria d’emprenedores autònomes i creadores d’autoocupació a Espanya. Aquests premis es dirigeixen a dones professionals, treballadores per compte propi, de tots els sectors i amb residència fiscal al territori nacional amb almenys dos anys d’activitat empresarial.

Els premis busquen reconèixer l’excel·lència empresarial de les professionals autònomes, tant pel que fa a l’èxit de la seva activitat empresarial present com a la trajectòria general de la seva carrera. Entre els principals aspectes que es valoraran, destaca la fortalesa dels productes o serveis en els quals treballen les candidates, així com el grau d’innovació del seu projecte professional, la incidència en la creació d’ocupació o qüestions relacionades amb la sostenibilitat i l’impacte social, entre altres factors.

Les interessades que vulguin optar a aquests guardons poden presentar la seva candidatura fins al 15 de març a través de la web www.caixabank.es/premioA

Segons ha explicat en un comunitat CaixaBank, l’elecció de guanyadores s’organitzarà en dues fases. D’una banda, hi haurà una fase territorial, on es premiaran els millors projectes procedents de les diverses comunitats autònomes, amb 14 guanyadores (una per cada Direcció Territorial de CaixaBank). Les seleccionades a nivell regional optaran al guardó nacional.

Per la seva part, la guanyadora del premi nacional obtindrà una dotació econòmica de 6.000 euros per destinar a accions de formació empresarial i personal. A més, rebrà un diploma acreditatiu i es beneficiarà d’una campanya de difusió a través dels canals de comunicació de l’Associació de Treballadors Autònoms.