meetropolitan1Serunion va inaugurar el passat 4 de maig el restaurant “Meetropolitan” situat en el complex d’oficines de Colonial, al parc empresarial “Ca Sant Joan” de la mateixa ciutat. A la inauguració, realitzada en format “after-work”, van assistir més de 150 persones atretes pel nou disseny de l’espai i la seva atractiva oferta gastronòmica.

El restaurant respon a un nou concepte que Serunion, companyia capdavantera en restauració col·lectiva, estrena amb l’obertura d’aquest establiment. Un nou model de restauració per a empreses i particulars que pretén oferir una variada oferta organitzada en córners temàtics amb diferents propostes gastronòmiques; des d’una cuina més tradicional a plats més cosmopolites, vegetarians, healthy, street food o opcions take away per a aquells que tenen poc temps. Es preveu que cada dia gaudeixin del seu desdejuni, menjar o cafè en el “Meetropolitan” prop d’1.000 persones que treballen en les companyies situades en aquest parc.

L’establiment, que ocupa una superfície de més d’1.000 m2 i empra a un equip de 15 persones, compte també amb Li Bistró, un espai tancat amb servei en taula a la carta, per a trobades o moments que requereixen una major privadesa i tranquil·litat. El coffee bar estarà obert des de les 7.45h fins a les 16.00h amb l’objectiu de donar un ampli marge de temps per poder gaudir del desdejuni, d’un cafè o tentempié. A més, aquest espai compta amb una zona de sofàs per relaxar-se i desconnectar durant el moment de la pausa.

L’interiorisme s’ha dissenyat seguint un estil avantguardista i modern, en línia amb les últimes tendències en restauració. “Hem volgut que sigui un espai confortable i funcional per atendre les necessitats dels professionals que cada dia passin pel restaurant” ha destacat Felip Pascual, director de la divisió de Business&Industry de Serunion, sobre l’espai que està equipat amb wifi-gratuïta i pantalles digitals informatives, que mostraran l’oferta gastronòmica del dia.

L’àrea de Serunion Business&Industry gestiona en l’actualitat uns 130 restaurants d’empreses i institucions repartides pel tot el territori espanyol.

meetropolitan2