L’objectiu de l’empresa de telecomunicacions associada és exportar el seu model de negoci de proximitat de Catalunya a diverses regions europees amb una identitat diferenciada.

El CEO de Parlem Telecom, Ernest Pérez-Mas, ha presentat a la fira MVNOs World Congress 2022, que se celebra a Berlín (Alemanya), el model de negoci d’operador regional de proximitat a escala europea de l’empresa, segons un comunicat emès per la companyia aquest dijous.

En la seva intervenció al MVNOs World Congress 2022, Pérez-Mas ha posat en valor que l’èxit del projecte de Parlem Telecom es deu en bona part a l’aposta forta de la companyia pel client en una comunitat cultural amb unes particularitats pròpies, com és la catalana. “Nosaltres oferim a Catalunya un servei de proximitat, que ens diferencia de les grans operadores, ja que coneixem de primera mà les necessitats de l’usuari i el territori on viu i treballa”.

En el context del congrés de telecomunicacions, Pérez-Mas ha defensat que el model desenvolupat a Catalunya per la seva companyia, en el qual factors com el preu o el producte no són els més determinants en la captació de nous clients, és perfectament aplicable en altres regions amb una identitat diferenciada a nivell lingüístic i/o cultural. En aquest sentit, ha detallat que el Grup Parlem Telecom va posar en marxa el 2021 Aproop Telecom, una operadora de telecomunicacions dirigida a la comunitat del País Valencià, i estudia de cara al futur la creació de noves marques en altres territoris dins del continent europeu.

En la seva exposició el CEO de Parlem Telecom ha sostingut que en els propers anys es produirà a Europa una progressiva “concentració en el sector de les telecomunicacions”, que provocarà que cada cop hi hagi operadores supraestatals de majors dimensions que dominin el mercat.