L’operació permet a l’operadora de telecomunicacions catalana sumar prop de 200 clients.

Parlem Telecom, ha adquirit Lemon Telecom, companyia que presta solucions de telecomunicacions per a empreses, cosa que li permetrà reforçar la seva oferta per a aquest àmbit del seu negoci i sumar prop de 200 clients.

L’operació aportarà un mínim de 650.000 euros de facturació i 100.000 euros d’ebitda, i acostarà l’operadora catalana al seu objectiu de superar els 10 milions d’euros de facturació aquest 2019, segons un comunicat de Parlem Telecom.

Lemon Telecom, amb seu a Sant Cugat del Vallès (Vallès Occidental) i Inca (Balears), està especialitzada en solucions de telecomunicacions per a empreses, amb serveis de telefonia IP, comunicacions unificades en el núvol i connectivitat.

Parlem Telecom donarà entrada en el seu equip directiu a l’ex responsable de Tic d’ESADECREAPOLIS, Xavier Fernández, com a director d’IT, i a Ramon Ribera com a responsable comercial d’empreses.

Entre els 200 nous clients que aportarà la compra destaquen mitjanes empreses i ajuntaments de Catalunya i les Balears.

Aquesta adquisició és la primera operació corporativa de Parlem en aplicació del pla estratègic d’incorporar noves companyies que li permetin un major creixement.

L’operadora catalana de telecomunicacions va néixer el 2014 i està presidida per Ernest Pérez-Mas.

Font: EFE