La companyia inicia una nova campanya a través de la qual donarà un euro a l’assaig clínic #JoEmCorono per cada usuari que es passi a la factura digital. D’aquesta manera, Sorea vol fer la seva aportació a la lluita contra el coronavirus alhora que fomenta la conscienciació ambiental.

A Catalunya, hi ha aproximadament un milió de persones que encara reben la factura de l’aigua en paper amb SOREA o alguna de les seves filials. Amb el missatge “La teva factura pot lluitar contra la COVID-19”, animen als seus usuaris a donar el pas definitiu a la correspondència digital –sense cap cost per a aquests– i la companya farà el donatiu corresponent a l’assaig clínic encapçalat per l’equip de metges i investigadors de la Fundació Lluita contra la Sida, IrsiCaixa i l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol.

A més de contribuir a la lluita contra el coronavirus, aquesta campanya té com a objectiu conscienciar sobre el malbaratament de paper i la generació de residus, la qual cosa té un impacte directe en la sostenibilitat del planeta.

Per tal de facilitar el tràmit als usuaris, Sorea ha redissenyat el lloc web holafacturadigital.com, des d’on es pot omplir un senzill formulari.

Font: Sorea