Pensant en els centres de producció fotogràfica que busquen augmentar els ingressos amb productes de valor afegit, la companyia associada Epson anuncia el llançament de SureLab SL-D1000.

SureLab SL-D1000 inclou noves funcionalitats i avantatges sostenibles, a més de diverses millores respecte a la seva predecessora, la SL-D800, entre les quals destaca la capacitat d’impressió dúplex. Això permet ampliar l’oferta dels establiments comercials amb la producció d’aplicacions especials, com ara àlbums de fotos personalitzats, calendaris i targetes, un segment del mercat que augmenta actualment en demanda i popularitat. La capacitat d’aportar aquest tipus de productes sense necessitat de recórrer a tercers permet als establiments comercials i copisteries tenir un control directe del procés de producció i optimitzar ingressos.

La incorporació d’alimentador dúplex opcional per a producció automàtica a doble cara (safata de 100 fulls A4) al model SL-D1000A, millora la velocitat de producció/impressió (en impressions per hora i temps de primera impressió). Si sumem la compatibilitat amb suport de rotlle per a paper, s’augmenta exponencialment el volum d’impressió, fins a assolir les 400.000 còpies 10 x 15.

Pel que fa als consumibles, se substitueixen els cartutxos tradicionals per bosses de tinta, com el sistema RIPS ja present en altres gammes d’impressores Epson, que proporcionen un 25% més de tinta que a la SL-D800. Això suposa menys canvis de tinta i, per tant, menys intervencions. Els paquets de tinta generen menys residus, cosa que fa que la gestió de residus in situ sigui menys molesta i posicioni aquest equip com una solució més sostenible.

Epson anuncia un canvi radical en la producció fotogràfica