La companyia HP, associada a Sant Cugat Empresarial, ha llançat el seu programa ‘Be Online’ per facilitar la connexió entre professors i alumnes que s’han vist obligats a quedar-se a casa, després que es tanquessin els centres educatius com a mesura per prevenir la propagació del COVID-19. El programa facilita que alumnes i professors segueixin connectats gràcies a plataformes com Microsoft Teams i Google Classrom, que permeten l’accés a recursos educatius, programes de formació i assessorament educatiu.

Gràcies a ‘Be Online’, els docents podran utilitzar Microsoft Teams i Google Classroom per crear les seves pròpies classes virtuals, segons ha explicat la companyia en un comunicat.

El programa també analitzarà les barreres a les quals s’enfronten els centres, així com els professors, famílies i institucions a l’hora d’usar-lo i analitzarà, recomanarà i facilitarà l’accés a la “infraestructura tecnològica necessària” per garantir una gestió i un aprofitament correctes de la plataforma per a cada centre.

El responsable d’Educació d’HP, Carlos Alonso, ha recalcat a més que moltes famílies creien que els col·legis dels seus fills comptaven amb tecnologia necessària per afrontar aquest tipus de situacions. No obstant això, ‘l’escenari amb què ens trobem és molt diferent’.

Font: HP