El fundador de l’operadora catalana associada, Ernest Pérez-Mas, mantindrà el rol de president executiu, enfocat en línies estratègiques futures del Grup i en la seva expansió territorial.

El Consell d’Administració de Parlem Telecom ha anomenat aquest dijous Xavier Capellades nou director general per tal de reforçar l’estructura d’alta direcció del Grup. Segons informa en un comunicat l’operadora associada, aquest moviment vol impulsar el creixement de la companyia i garantir que Parlem assoleix els objectius ambiciosos que es va marcar en la seva sortida al mercat borsari BME Growth: 60 milions d’euros de facturació i un 15% d’EBITDA en el proper exercici de l’any 2024.

Capellades, que és Enginyer de Telecomunicacions (La Salle) & MBA (Manhattan College) i amb formació executiva al MIT-Sloan School, ja formava part del Consell Assessor de Parlem i des del darrer mes de juny exercia com a consultor estratègic de Pérez-Mas per tal promoure la reorganització del Grup i augmentar-ne l’eficiència i la rendibilitat.

El nou director general ha estat durant els últims cinc anys CEO de la fintech Nomo, empresa filial del Banc Sabadell, i va liderar la seva venda, al juliol del 2022, al grup internacional Talenom, que cotitza al Nasdaq nòrdic. Capellades, que també és membre de la Junta Directiva de l’associació Tech Barcelona i del Consell Assessor de l’escola de negocis EAE, ha desenvolupat la seva trajectòria professional al sector digital i de Telecomunicacions en grans companyies i startups (Telefónica, Roche, Nomo o Wututu). La seva entrada a Parlem aporta talent, experiència i alta capacitat de gestió dins d’un sector de les telecomunicacions en plena transformació.

El fundador de Parlem, Ernest Pérez-Mas, que fins ara assumia també les tasques de direcció general, mantindrà el seu càrrec com a president executiu i estarà plenament enfocat en el desenvolupament de línies estratègiques futures i en l’expansió territorial del Grup.

Parlem nomena Xavier Capellades nou director general per impulsar el creixement del Grup