El proper dimecres 25 de maig, a les 12:00 hores, al vestíbul del Teatre-Auditori Sant Cugat, tindrà lloc l’acte de presentació del nou director titular i de la temporada 2022-2023 de l’Orquestra Simfònica Sant Cugat.

Faran la presentació la presidenta de la Fundació Música Simfònica i de Cambra, Flora Puntós, el director titular de l’Orquestra Simfònica Sant Cugat, Josep Ferré, i l’alcaldessa de Sant Cugat, Mireia Ingla.

Hi assistirà el nou director titular de l’Orquestra Simfònica Sant Cugat, a més de bona part dels directors i solistes que participaran als concerts de la temporada, socis i patrocinadors de l’Orquestra i personalitats de la vida cultural santcugatenca.

L’Orquestra Simfònica Sant Cugat

El 1990 va néixer l’Orquestra de Cambra Sant Cugat, embrió de l’Orquestra Simfònica Sant Cugat. En aquests anys, aquesta formació ha realitzat més de 750 concerts arreu del país (al Palau de la Música Catalana, al Gran Teatre del Liceu, a L’Auditori de Barcelona, al Palau de Congressos de Catalunya, a la Sala Oval del Palau Nacional, al Palau Sant Jordi…) i ha esdevingut una de les principals orquestres de Catalunya. Des de la temporada 1996-97, l’Orquestra Simfònica Sant Cugat compta amb un cicle estable de concerts al Teatre-Auditori Sant Cugat. Dirigida per Josep Ferré, s’ha caracteritzat des dels seus inicis per l’experimentació i la recerca constant de nou repertori i diferents estils musicals: òpera, jazz simfònic, música clàssica, música contemporània, sarsuela, flamenc, música de pel·lícula…

Professionalitat, il∙lusió, feina ben feta, recerca constant de l’excel∙lència i comunicació amb el públic són les característiques principals d’aquesta orquestra, que té el clar objectiu que el  concert  esdevingui  una experiència  extraordinària  que  faci  gaudir  el  públic.