bstartup10-67907Banc Sabadell ja ha donat a conèixer els noms de les cinc start-ups tecnològiques seleccionades en el marc del seu programa d’alt rendiment empresarial BStartup 10.

Mitjançant aquest programa, l’entitat invertirà ara 100.000 euros en cada una d’aquestes empreses per potenciar-ne el desenvolupament i la internacionalització.

Les seleccionades han estat Chronobook, Perpetuall, Porib, ¿Qué Cocino Hoy? i Theysay Me.

Després d’aquesta nova ronda, ja seran catorze les startups en què Banc Sabadell ha invertit directament des de la posada en marxa de BStartup 10.

Els 100.000 euros que l’entitat financera invertirà en cada una de les start-ups ara seleccionades consisteixen tant en inversió econòmica directa com en assessorament a càrrec d’especialistes de primer nivell tant del banc com del Grup Inspirit, la consultora liderada pel reconegut emprenedor tecnològic Dídac Lee, que també lidera aquest programa d’alt rendiment.

Cal destacar que la majoria de les start-ups tecnològiques seleccionades durant les dues primeres rondes de selecció ja han iniciat els seus processos d’internacionalització, disposen de sucursals als mercats estrangers i han accedit a noves rondes de finançament que els han permès desenvolupar el seu model de negoci. També estan reforçant significativament els equips.

BStartup es dirigeix a start-ups amb models de negoci i vendes escalables, que preferiblement ja siguin al mercat i que tinguin un producte o servei en marxa i ja hagi iniciat el seu procés de comercialització i/o tingui evolucions positives en usuaris o clients.

Font: Via Empresa