El president de Sant Cugat Empresarial, Joan Franquesa, i el director de TV Sant Cugat, Romà Ventura, han signat un conveni de col·laboració entre les dues entitats per tal de donar a conèixer l’activitat de l’associació empresarial. Per part de TV Sant Cugat, s’ha acordat oferir cobertura dels esdeveniments empresarials i networking que organitza l’associació, fet que reforça la difusió dels esdeveniments i els seus patrocinadors.

Sant Cugat Empresarial i TV Sant Cugat signen un acord amb l'objectiu de donar a conèixer les activitats de l'associació

D’altra banda, els esdeveniments de l’associació es publicaran a la graella informativa de la televisió i per part de Sant Cugat Empresarial s’ofereix la possibilitat de fer difusió, entre els associats, dels especials que la Televisió Sant Cugat pugui cobrir. Els continguts generats per la televisió seran publicats al web de l’associació i es distribuiran a partir dels comunicats i les xarxes socials de Sant Cugat Empresarial. L’associació també s’ha compromès en convocar a Televisió Sant Cugat a  tots els actes que es realitzin, amb l’objectiu que el seu equip pugui cobrir l’esdeveniment i si s’escau, emetre’l per la televisió local.

Sant Cugat Empresarial i TV Sant Cugat signen un acord amb l'objectiu de donar a conèixer les activitats de l'associació

L’acord ha estat signat pels màxims representants de les entitats i tindrà vigència fins al desembre de 2021. Les dues entitats han manifestat la voluntat d’anar ampliant la col·laboració, així com revisar els acords que s’han pactat per aquest primer període.