El banc revalida la primera posició en el rànquing espanyol per setè any consecutiu i és destacat, per tercera vegada, com el millor a Europa Occidental.

Segons ha assenyalat l’entitat a través d’un comunicat, el jurat ha destacat a l’entitat per la seva solidesa financera, el seu suport a l’economia en un entorn marcat per la Covid-19, i el seu lideratge en el procés de consolidació bancària en el continent amb l’acord de fusió amb Bankia, entre altres factors.

Aquests premis se sumen a altres reconeixements internacionals obtinguts en els últims mesos per CaixaBank en el seu esforç per convertir-se en una solució a la crisi generada per la pandèmia. A més dels premis “Millor Banc a Espanya” i “Millor Banc a Europa Occidental”, la revista Global Finance ha triat a CaixaBank com l’única entitat europea a ser “Entitat líder global en la seva resposta a la crisi de la Covid-19”, així com el millor banc a Europa Occidental per la seva “Estratègia d’èxit com a proveïdor de liquiditat durant la pandèmia 2021”. També la revista Euromoney va premiar CaixaBank per la seva “Excel·lència en lideratge a Europa Occidental 2020”, en els seus reconeixements a les entitats líders enfront de la crisi.

Els editors de la revista han destacat a CaixaBank entre bancs de 150 països després de dur a terme consultes entre analistes, consultors i executius del sector bancari a tot el món.