El director general d’Esade Creapolis, Oriol Alcoba, i el director general d’amec, Joan Tristany, han signat un acord per tal de promoure de forma conjunta la innovació a través de la col·laboració entre empreses i startups industrials.

L’acord signat estableix que amec i Esade Creapolis col·laboraran en l’organització d’actuacions i podran desenvolupar accions conjuntes, com ara esdeveniments, formacions i projectes, tant en el marc de programes nacionals com europeus. La finalitat serà portar a terme accions per a la difusió de models d’èxit de col·laboració entre empreses i startups industrials.

Així mateix, amec obre els seus serveis en condicions avantatjoses per a la comunitat d’Esade Creapolis. Concretament, amec dona suport a les empreses industrials mitjançant serveis relacionats amb la internacionalització, la competitivitat, la col·laboració entre les empreses, la prospectiva i la tasca de representació i Lobby. Totes dues institucions comunicaran a les seves respectives comunitats a través dels seus canals de comunicació habituals l’activitat i els serveis d’ambdues parts quan es detecti un interès potencial entre els seus membres.

Font: Esade Creapolis