sabadell-50509L’entitat bancària busca graduats o llicenciats en ADE, dret, comerç exterior, matemàtiques, física o enginyeria

Banc Sabadell llança aquest dimecres el Talent Graduate Programme, un nou pla de captació del talent amb la finalitat d’atreure 50 joves acabats de titular, amb “caràcter emprenedor i passió per l’excel·lència i la innovació”. La previsió és que aquest grup de joves es pugui incorporar a treballar a l’entitat bancària a principi del 2015, més concretament el 15 de gener pròxim.

Per optar a aquesta candidatura es requereix haver-se acabat de titular o tenir la llicenciatura o el grau en administració i direccio d’empreses, dret, comerç exterior, matemàtiques, ciències físiques o enginyeries.

A més de tenir un expedient acadèmic destacat, un altre requisit indispensable per accedir al programa és dominar la llengua anglesa. Les inscripcions i l’enviament dels currículums es farà per internet en un web específic pel programa.

Banc Sabadell ha confiat en la consultora i empresa de serveis de capital humà Ray Human Capital, especialitzada en l’atracció, la gestió i el desenvolupament del talent, per a la gestió integral d’aquest nou programa.

Font: Via Empresa