La gestora de capital risc Inveready lidera la subscripció del bo amb altres inversors principals de l’operadora catalana.

Parlem Telecom ha emès un bo convertible per valor de 3 milions d’euros (3 M€) per tal de poder finançar l’expansió territorial de la companyia, que contempla l’obertura de desenes de botigues físiques arreu de Catalunya en els propers mesos. L’operadora de telecomunicacions catalana ha arribat a un acord amb la gestora de capital risc Inveready, que ha liderat la subscripció del bo juntament amb altres inversors principals de Parlem Telecom.

La companyia catalana, que ja disposa de tres botigues físiques a Lleida, Reus i Barcelona, aposta fermament per la capil·laritat territorial en la seva estratègia empresarial, molt centrada en la proximitat vers el client. L’emissió d’aquest bo és també l’avantsala de la sortida a borsa de Parlem Telecom que es produirà en el BME Growth. Així mateix, l’operadora de telecomunicacions també preveu finançar amb el capital del bo l’adquisició de diverses petites companyies, que permetran reforçar, molt particularment, la seva oferta de serveis específics per a empreses. El venciment del bo convertible es produirà l’any 2026.

Font: Parlem Telecom