L’operadora de telecomunicacions catalana associada a Sant Cugat Empresarial, obté els seus millors resultats històrics en la primera meitat d’un any al passar de 8’5 M€ (2020) a 15’2 M€ (2021).

Aquesta xifra suposa un increment del 79% en resultats proforma ajustats respecte l’obtinguda el primer semestre de 2020 (8’5 M€) i ofereix unes perspectives d’ingressos òptimes per la resta de l’exercici, en el qual l’operadora confia en superar els 18’7 M€ aconseguits en tot l’any anterior.

Segons ha indicat la companyia en un comunicat, aquests bons resultats han estat facilitats pel creixement inorgànic provocat per les adquisicions de les operadores locals Octel (València) i Tecnoso (Taradell).

Aquests resultats financers encara no reflecteixen els efectes de la sòlida sortida a borsa del Grup Parlem Telecom, a finals del mes de juny. L’operadora catalana va entrar a cotitzar al mercat BME Growth amb un valor total de 45’3 M€ i un preu de les seves accions de 2,83 euros. Des d’aleshores, la confiança dels inversors i la bona evolució del grup han permès un creixement continuat en l’entorn borsari de la companyia, que ara té les accions a un preu/unitat de 4’75 euros i una capitalització de 76’4 M€ amb una rendibilitat anual del 67’8%.

Des de la sortida a borsa, Parlem ha accelerat també el pla d’expansió territorial mitjançant l’obertura de cinc noves botigues físiques a Catalunya situades a Vic, Malla, Amposta, Igualada i Terrassa. Així mateix, ha llançat recentment Aproop, una nova operadora de telecomunicacions de proximitat destinada al mercat valencià.