El sistema digital Dental Monitoring és un programa informàtic modern que permet als odontòlegs mantenir i fer un seguiment exhaustiu a distància del tractament del pacient.

Dental Monitoring permet monitoritzar tractaments d’ortodòncia, ja sigui invisible o amb brackets, tractaments d’ortodòncia interceptiva o plànols inclinats. També, t’ajuda a controlar el recanvi dentari, les lesions a les genives i la higiene del pacient.

Aquesta tecnologia serveix, tant al dentista com al pacient, per comprovar els progressos del tractament mentre espera a fer la revisió presencial a la clínica dental.

El sistema Dental Monitoring s’aplica, principalment, en tractaments alineadors invisalign (una de les alternatives de les anomenades ortodòncies invisibles amb alineadors transparents) perquè el propi sistema dels alineadors fa més compatible el seguiment a distància.

Tot aquest sistema avantguardista és una forma còmoda, flexible i segura, a través d’una plataforma digital, per a la qual només cal accedir amb el teu telèfon mòbil.

En què consisteix Dental Monitoring?

La tecnologia Dental Monitoring està composta per tres elements:

  • Una APP per a mòbils que el pacient pot descarregar a través de Google Play o App Store.
  • Un dispositiu d’escaneig (Scanbox) que es lliura al pacient quan comença l’ortodòncia. D’aquesta manera, es pot agafar imatges del somriure des de casa.
  • Un obreboques que el pacient haurà de col·locar perquè el dispositiu d’escanejat pugui prendre una imatge del somriure amb la major amplitud possible.

Innovació i avantguarda a Sant Cugat

Al Centre Dental Francesc Macià, de Sant Cugat del Vallès, associat a Sant Cugat Empresarial, han esdevingut els únics ortodoncistes de la ciutat a oferir el sistema Dental Monitoring. A més, són la clínica TOP 5 d’Espanya per oferir aquest servei innovador.

La Dra. Cristina Carrasco Ibarra, Responsable mèdic del Centre Dental Francesc Macià, explica que “som pioners a Barcelona i Sant Cugat del Vallès a oferir-te Dental Monitoring: un servei exclusiu i molt avantguardista, per controlar la teva ortodòncia sense importar on siguis”.

Beneficis d’aquesta tecnologia

Entre els múltiples beneficis que ofereix aquesta innovadora tecnologia dental, cal destacar els punts següents:

  • Funciona amb tota mena d’aparells d’ortodòncia.
  • Millors resultats de tractament en menys temps.
  • Major comoditat i estalvi de temps: Economització del temps que passa el pacient a la clínica dental. Els pacients acudeixen a la clínica dental només quan cal.
  • Control més estret del tractament per part de l’odontòleg.
  • Comunicació directa amb l’ortodoncista.
  • Veure el progrés del teu tractament.
  • Protecció de dades personals: Aquesta aplicació només permet l’accés a professionals registrats de la salut dental i garanteix que les dades i imatges que s’introdueixen només es faran servir per al tractament.

El Centre Dental Francesc Macià està sempre al costat del pacient i ofereix els millors i innovadors tractaments dentals d’avantguarda per garantir la millor cura de la salut bucal de tots els clients.

Centre Dental Francesc Macià explica què és el sistema digital Dental Monitoring