L’empresa contact center de Sant Cugat del Vallès, CatServeis SXXI, associada a Sant Cugat Empresarial, ha realitzat en les darreres setmanes nous nomenaments al capdavant del seu equip directiu.

L’objectiu de l’empresa, a l’hora de fer efectius aquests nomenaments directius, és adaptar-se al seu creixement empresarial. La companyia contact center encavalca diversos anys en creixement progressiu i l’ampliació de l’equip directiu pretén donar resposta a les necessitats derivades d’aquest creixement.

Els nous càrrecs directius són:

Sonia Ballesterdirectora executiva

Amb una trajectòria de més de 6 anys a la companyia i més de 25 al sector del BPO, conjuntament amb la direcció general de l’empresa, liderarà les estratègies de la companyia amb l’objectiu de potenciar el seu creixement, mantenint la filosofia d’empresa per garantir l’èxit.

Cinzia Martínezdirectora comercial

Amb una experiència de més de 20 anys en el món de les vendes i el tracte directe amb empreses i empresaris, inicia aquesta nova etapa a l’empresa per definir, conjuntament amb l´equip directiu, l’anàlisi i l’estudi de mercat del sector amb l’objectiu d’implementar estratègies comercials adaptades al client, d´acord amb la filosofia de l´empresa per fidelitzar, expandir i desenvolupar el negoci.

Òscar Cruzdirector executiu d’operacions

Amb mes de 25 anys d´experiència en la direcció de projectes i gestió d´equips multidisciplinaris, en l´àmbit d´internet i també del BPO, lidera la gestió productiva de la companya amb l’objectiu de garantir el compliment dels objectius del clients.

Carme Martídirectora financera

Amb més de 30 anys d’experiència en l’àrea d’administració i finances, en sectors tan diversos com el tèxtil, l’editorial o la publicitat, s’incorpora a l’equip directiu de l’empresa en el sector serveis amb l’objectiu d’internalitzar i coordinar el departament financer. Aportarà coneixement i farà tasques de suport a l’organització.

La resta de membres que configuren l’equip directiu de CatServeis SXXI són:

Remei Gómez, CEO de CatServeisSXXI
Xavier Boga, Chief Revenue Officer
Roger Ràfols, director de projectes, tecnologia i innovació
Maria Brizuela, directora de grans comptes
Sergi Grau, director d’IT

CatServeis SXXI amplia l’equip directiu

D’esquerra a dreta: Xavier Boga, Carme Martí, Sonia Ballester, Remei Gómez, Òscar Cruz, Roger Ràfols, Cinzia Martínez, Maria Brizuela i Sergi Grau.