El conseller delegat de Moventis i vicepresident executiu de Moventia, Josep Maria Martí, ha estat guardonat aquest dimarts amb el Premi d’Honor a la trajectòria personal dels Premis Etalentum. Aquest és el primer esdeveniment que organitza Etalentum, l’empresa de selecció de talent líder a Espanya, i coincideix amb la celebració del centenari de la companyia associada Moventia.

L’elecció de Josep Maria Martí s’ha dut a terme per part d’un comitè d’experts, conformat per representants de prestigioses entitats publicoprivades del territori, com són l’Ajuntament de Sabadell, la Cambra de Comerç del municipi, Banc de Sabadell, la Facultat d’Economia i Empresa de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i Etalentum. Després d’estudiar els perfils i el recorregut de multitud de directius i directives del territori, l’heterogeni jurat ha decidit de manera unànime reconèixer a Josep Maria Martí per la seva trajectòria i l’èxit obtingut en els seus 35 anys de recorregut professional.

“Vull donar les gràcies per aquest magnífic premi que rebo en nom de tot l’equip Moventia, de la família i dels mestres que hem tingut, dels ensenyaments dels quals destaco el confiar en les persones, deixar-les treballar, formar-les en les aptituds necessàries i tractar-les amb empatia i respecte. M’agradaria destacar també que suposa una especial satisfacció per a mi rebre aquest premi en l’inici de l’any del centenari de l’empresa que va fundar el meu avi en 1923”, ha afirmat Josep Maria Martí després de rebre el guardó.

Josep Maria Martí rep el ‘Premi d'Honor’ d'Etalentum