La Unitat de Sistemes d’Informació Geogràfica posa a disposició de tota la ciutadania el nou Geoportal de Sant Cugat i la GeoAPI Sant Cugat.

Geoportal

El Geoportal és l’espai destinat a l’accés als recursos geoespacials disponibles. Podreu consultar i descarregar, entre d’altres, la Cartografia Topogràfica Oficial.

Geoportal Sant Cugat

Geo API Sant Cugat

És la solució per integrar a les vostres webs un aplicació de geocodificació (consultar dades que manté l’Ajuntament), permetent estalviar temps i esforços en crear una base de dades pròpia i una aplicació pròpia.

Les API venen predissenyades amb funcions per cercar carrers, adreces, consell de barri, codi postal, districte i parcel·la cadastral. La informació prové de l’Ajuntament de Sant Cugat i el Ministeri d’Hisenda, permetent estalviar costos d’actualització.

geo api sant cugat

Serveis web

Incrustar Mapa. GeoAPI Sant Cugat és una API REST per la consulta de dades geoespacials de l’Ajuntament de Sant Cugat.

Paràmetres Ubicació. El Geoportal de Sant Cugat disposa d’uns paràmetres específics per crear links directes d’ubicació de parcel·les, adreces o coordenades.

Component Mapa. És un component web per inserir un element mapa en qualsevol pàgina web i editar una geometria (punts, línies, polígons i rectangles). Es pot consultar una demostració a la Demo component mapa.

geo api sant cugat