El banc crea tres unitats de negoci a Espanya: Particulars, Empreses i Corporativa, amb l’objectiu de dotar de més autonomia de gestió i responsabilitat a cada àrea.

El consell d’administració de Banc Sabadell, en la reunió d’aquest dijous, ha oficialitzat el relleu de la figura del primer executiu de banc. Així, el consell ha acceptat la renúncia de Jaume Guardiola com a conseller delegat de l’entitat i ha procedit al nomenament de César González-Bueno com el seu substitut, després d’haver rebut les autoritzacions preceptives del Banc Central Europeu (BCE). En aquesta mateixa reunió, el consell d’administració també ha aprovat l’estructura organitzativa proposada pel nou conseller delegat.

Per a González-Bueno, “és un honor dirigir un banc amb el prestigi i la història del Sabadell. Vull agrair al president Oliu la seva confiança, que ha ratificat el consell i el regulador, i a Jaume Guardiola per haver-me ajudat a conèixer el banc. L’equip és excel·lent i el banc té una cultura envejable”.

En les seves primeres hores com a conseller delegat, César González-Bueno ha presentat la nova organització, cosa que suposa el primer pas per a la implantació de l’estratègia futura. Els seus eixos principals són el major focus en el client i l’augment de la rendibilitat. En aquest context, el banc s’estructura en tres grans unitats de negoci a Espanya amb característiques molt diferents: Particulars, Empreses i Corporativa.

Font: Banc Sabadell