EmpentaesadeEsadecreapolis, ecosistema d’innovació d’ESADE, impulsarà 20 startups en el marc de la cinquena edició del programa d’acceleració ‘Empenta’, 10 més que a l’edició anterior, segons ha informat la institució educativa.

Durant cinc mesos, els vint projectes seleccionats podrán beneficiar-se de les facilitats i els recursos que Esadecreapolis i el Esade Entrepreneurship Institute (EEI) els ofereixen per superar les fases crítiques del procés de creació de l’empresa, com la formació de l’equip, la definició del model de negoci i l’obtenció de finançament.

Fins a 155 projectes s’han presentat a la nova edició de Empenta, la qual cosa representa un increment del 310 % pel que fa a l’edició anterior. “Amb aquests resultats, l’ecosistema d’emprenedors de Esade creix i seguim donant valor al empreneduria i a la creació de nous projectes”, ha explicat Edgar Jordà, director d’Esadecreapolis.

Empenta 2015 té com a objectiu proporcionar un impuls real i de qualitat als projectes que es troben en les seves fases inicials. A les passades edicions, el programa ha accelerat empreses relacionades amb els àmbits de la salut, smart cities, big data, biotecnologia, mobilitat, energia i neuromarketing, entre altres.

 

Font: RRHHpress.com