HP ha anunciat que la seva sèrie d’impressores HP DesignJet Studio, dirigida als professionals creatius i concebuda pels equips del negoci d’impressió en gran format del Centre Internacional d’HP ubicat a Barcelona, han obtingut un gran reconeixement a nivell mundial, aconseguint set guardons que destaquen l’excel·lència del seu disseny.

Entre els reconeixements més recents, es troba el Premi de Disseny Red Dot i el Premi de Disseny iF, dos dels premis més importants a l’entorn del disseny. A més, aquesta sèrie d’impressores ha estat distingida amb diversos guardons en l’últim any com els Good Design Award (Japó), Good Design Award (Chicago), German Design Award Gold, Spark Design Award Gold i Interior Design Best of Year Honoree.

La impressora es va llançar al mercat a tot el món en plena pandèmia en un esdeveniment virtual sense precedents, on una experiència immersiva va fer possible que una audiència de més de 50 països pogués sentir i submergir-se en el magnífic disseny i prestacions d’aquest “element decoratiu” que també imprimeix.

Amb l’objectiu de simplificar les necessitats d’impressió dels professionals de l’entorn de la construcció (arquitectes, enginyers, constructors i contractistes), a més d’oferir impressions ràpides i d’alta qualitat a baix cost; HP va decidir llançar la sèrie d’impressores HP DesignJet (HP DesignJet T200, T60 i Studio), en un 2020 marcat per la pandèmia mundial del Covid-19. Concretament, la sèrie HP DesignJet Studio va ser creada en un moment clau per facilitar la feina als arquitectes i dissenyadors que dirigeixen petits estudis o que treballen des de casa i que gràcies al seu compacte mida i precís disseny poden desenvolupar el seu treball de manera senzilla.

“La sèrie d’impressores DesignJet, des de la T200 fins a la T600 i Studio, aporten un nou nivell de disseny, senzillesa i connectivitat per als professionals creatius. Aquest portfoli confirma el compromís d’HP amb la innovació, fins i tot en moments d’incertesa com els viscuts durant la pandèmia de la COVID-19. El fet que una d’aquestes impressores, la HP Design Jet Studio, pensada i creada pels nostres equips d’HP a Sant Cugat de Vallès sigui la impressora de gran format més premiada és un orgull per a tota la companyia”, comenta Guayente Sanmartín, vicepresidenta i directora general d’HP Large Format Printing Business.