El Grup Parlem, associat a Sant Cugat Empresarial, segueix diversificant la seva activitat més enllà de l’àmbit de les telecomunicacions i consolida la seva entrada al sector de les energies renovables amb un nou servei d’electricitat per a empreses, clients particulars i administracions públiques, segons ha explicat en un comunicat aquest dijous.

En concret, la divisió Parlem Energia ha iniciat la comercialització d’una llum 100% verda generada a Catalunya i amb un preu totalment ajustat al consum dels usuaris. A més, s’ofereix una rebaixa mensual en la factura per als clients de Parlem Telecom.

El 2022, l’empresa va comprar l’empresa Ecolium, la qual cosa li permet oferir un servei d’instal·lació de plaques solars dirigit a particulars i empreses amb l’objectiu de fomentar un consum responsable.

El nou servei de llum sostenible que s’ofereix des de Parlem Energia, que és fruit d’un acord amb l’empresa gironina Bassols Energia, és una mostra més de la voluntat del Grup de fomentar la proximitat amb productes de KM 0. L’objectiu de Parlem és generar un retorn econòmic a Catalunya i afavorir un consum energètic responsable.