El centre, dedicat a l’assessorament i diagnòstic genètic, ha posat en marxa diverses iniciatives com a part de la seva implicació amb el territori.

Com a primera mesura les instal·lacions del centre, acreditat pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, van quedar tancades en l’àmbit general amb l’objectiu de protegir a pacients i treballadors. No obstant això, com a part de les mesures de col·laboració amb el sistema sanitari, s’han mantingut l’atenció a embarassades i casos urgents de manera excepcional i controlada.

Com a mesura paral·lela van posar a la disposició de l’Ajuntament de Sant Cugat material clínic necessari davant la situació de l’estat d’alarma. La donació de més de 2.000 guants es va realitzar el 23 de març i va ser rebuda i distribuïda pel consistori.

Actualment ADN Institut treballa en una nova mesura de col·laboració, la possibilitat d’oferir, com a part dels seus serveis, test de detecció del SARS-CoV-2, com a contribució per a alliberar i ajudar al sistema sanitari local, agilitar els protocols sanitaris i col·laborar així en la reducció de la propagació del virus.

A través de la seva pàgina web (www.adninstitut.com) i les seves xarxes socials el centre informarà en els pròxims dies de les noves mesures que es puguin anar implementant com a part de la seva aportació a la comunitat.

ADN Institut és una empresa de l’àmbit biomèdic dedicada a l’assessorament i diagnòstic genètic. Compta amb un centre sanitari situat en el centre de Sant Cugat del Vallès (on realitzen proves genètiques obertes a tots els públics), equipat amb diverses consultes d’atenció al pacient, un laboratori de genètica i una sala d’extracció de mostres biològiques. El seu personal està format per professionals especialitzats de l’àmbit de la gènetica, la biotecnologia, la infermeria i la psicologia.

Font: ADN Institut