policia Sant Cugat

Des de l’àmbit de Seguretat Ciutadana i Protecció Civil de l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès, volen formar part del dinamisme i l’evolució de la ciutat, amb l’objectiu d’oferir sempre un servei de qualitat i de proximitat a tota la ciutadania.

Amb la voluntat d’acostar-se als santcugatencs i santcugatenques, s’ha creat la Unitat de Relacions amb la Comunitat de la Policia Local. Amb aquest nou servei volen estar més a prop del ciutadà així com de les entitats, empreses, associacions, consells de barri, serveis socials i sanitaris o qualsevol altre agrupació col·lectiva amb representació al municipi.

Per aquesta raó, la Policia Local de Sant Cugat obre una nova via de comunicació i col·laboració en qüestions relacionades en l’àmbit de la seguretat ciutadana, en la mobilitat o també, en qualsevol altre àmbit on la ciutadania consideri positiva la seva col·laboració i relació mútua. L’objectiu és crear i mantenir relacions estables i duradores amb la comunitat mitjançant reunions, entrevistes, trucades, taules rodones, xerrades o consells de seguretat.

La Miriam Longo i l’Albert Gambús són els agents de la Policia Local que formen part de la Unitat de Relacions amb la Comunitat. Es pot contactar amb ells al següent correu electrònic rcomunitatpl@santcugat.cat.

Telèfons:        Miriam Longo 687.56.83.04 / Albert Gambús 617.35.09.51