ceoSant Cugat acollirà el proper 9 i 10 de juny la 6a edició del fòrum “This Way Up”, una trobada de CEO’s per debatre i reflexionar sobre els reptes de futur del món empresarial. En total es preveu la participació d’uns 100 empresaris d’una trentena de països, que representaran empreses europees d’alt creixement en sectors com el software, el Big Data, e-health o els serveis financers . L’edició d’enguany es desenvoluparà sota el lema “Connect, Grow, Achieve”, i estarà enfocada a històries empresarials d’èxit.

La trobada -organitzada per CEO Collaborative Forum amb el suport de l’Ajuntament de Sant Cugat, la Fundació Sant Cugat Actiu i ESADECREAPOLIS- tindrà lloc a la seu d’ESADECREAPOLIS a Sant Cugat. En edicions anterior aquest fòrum havia tingut lloc a Barcelona.

“This Way Up” (TWU) no és una trobada concebuda com una simple conferència de negocis on els participants presenten els seus productes, sinó que és una plataforma on els CEO’s comparteixen la seva experiència empresarial i treballen de forma col·laborativa per trobar solucions a reptes empresarials.

Entre els ponents, l’edició d’enguany comptarà amb la participació de Verne Harnish, fundador de l’organització internacional Entrepreneur’s Organization (EO) i autor dels best-sellers: “Mastering the Rockefeller Habits” i “Scaling Up: How a Few Companies Make it and Why the Rest Your say”. A més a més, també es comptarà amb la presència de Tomas Katrochvil, CEO de l’empresa Moràvia reconeguda aquest any dins de la llista Inc. 5000 que reconeix a les millors 5000 empreses d’Europa o Joerg Sievert, exfundador de SAP Ventures. Altres conferenciants seran: Hueston Finlay, canon a Sant Georges House- Windsor Castle; Frédéric Rombaut, ex-director general de la divisió internacional de Desenvolupament corporatiu internacional de Cisco i, Frédéric Krauwchuck, Professor d’IESE.

Entre d’altres assistents, hi haurà un equip de representats de la pròpia Associació Sant Cugat Empresarial.

 

 

 

Font: Ajuntament de Sant Cugat