web joanaFa ja tres anys que Water, Environment and Business for Development (WE&B) va començar la seva trajectòria com a consultoria en el sector de la innovació en aigua i medi ambient. No va ser fins al dia 4 de Maig de 2017 que va decidir celebrar la seva curta i reeixida trajectòria envoltada dels seus col·laboradors i socis més propers aprofitant la nova ubicació de la seva oficina en el Smart Community Trade Center a Sant Cugat del Vallés.

La jornada va començar en forma de plenària tradicional amb la benvinguda per part de Alexia Porqueras, la directora corporativa del SC Trade Center, i seguida per la intervenció de Joana Barbany, Tinent alcalde de Promoció Econòmica, Innovació i Govern Obert amb adscripció de la Regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Sant Cugat. A continuació, la sessió va prendre una forma de participació dinàmica on els participants van tenir oportunitat d’interaccionar i aportar idees al repte d’afrontar impactes del canvi climàtic com a ciutadans a Catalunya. El resultat d’aquesta dinàmica deriva en una priorització d’idees i reptes per afrontar el canvi climàtic en tres àrees de debat: innovació tecnològica, de negoci i social. WE&B recollirà aquestes aportacions dels participants en un document que presentarà a l’Ajuntament de Sant Cugat.

WE&B és una consultoria especialitzada en l’àmbit de la innovació i desenvolupament en temes d’aigua i canvi climàtic. Ofereix serveis d’innovació social i de negoci associats a tots dos sectors. Actualment treballa en projectes d’àmbit internacional, tant de desenvolupament com a l’àrea de ciència i innovació. Té experiència principalment a Amèrica Llatina, Àfrica i Europa portant acabo recerca i traslladant aquesta nova coneixement als països en desenvolupament per als seus clients del Banc Mundial, Global Green Growth Institute, EuropeAid entre uns altres.

Més informació aquí.

 

web tarta