El RACC ha posat a disposició de la Generalitat de Catalunya la seva seu central de l’Avinguda Diagonal de Barcelona perquè l’administració, si ho estima necessari, faci servir aquestes instal·lacions per fer front a necessitats sanitàries o logístiques que pugui requerir, davant el possible col·lapse del sistema sanitari.

Pel President del RACC, Josep Mateu: “En aquests moments d’emergència és més necessària que mai la solidaritat. En la mesura del possible, cal que tots col·laborem en allò que puguem i ens ha semblat que aquesta era una manera útil de fer-ho”.

La seu central del Club està situada en un punt estratègic de la ciutat, al número 687 de l’Avinguda Diagonal, a l’entrada de Barcelona, molt a prop de l’Hospital de Sant Joan de Déu i al costat de l’Hotel Fairmont Rey Juan Carlos I. L’edifici, que s’ha posat a disposició de l’administració per lluitar contra el COVID-19, compta amb 16.000 m2 útils i està equipat amb un heliport medicalitzat.

El RACC posa a disposició de la Generalitat la seva seu central

Aquestes instal·lacions actualment tenen una ocupació molt baixa, ja que el RACC, des de fa dies, té el 100% de la plantilla que pot teletreballar fora de les seves oficines, desenvolupant la seva activitat des de casa seva, i només manté actius al seu lloc habitual de treball aquells col·lectius que, per motius obvis, no poden desenvolupar la seva feina a distància, com són els mecànics, la xarxa de reparadors de la llar o les persones de manteniment i seguretat que tenen cura de l’edifici.

L’entitat continua prestant els seus serveis als seus socis i clients, seguint en tot moment les indicacions de les autoritats locals i també les de tots aquells països en qualsevol part del món en què opera i on els socis que estaven de viatge al iniciar-se la crisi, i que encara no han pogut tornar, ens poden necessitar.

Font: RACC