L’art del canapè va més enllà de col·locar simplement alguns ingredients sobre un petit tros de pa. És una expressió gastronòmica que combina creativitat, precisió i sabor per delectar els comensals en qualsevol tipus d’esdeveniments, tant per a particulars com per a empreses.

L’elaboració d’un canapè va des de la selecció d’ingredients frescos fins a la presentació final, cada detall compta per crear una experiència gastronòmica memorable. L’equip de cuina de la Teca Sàbat, fa anys que prepara, artesanalment i en el seu propi obrador, tota mena de canapès per impressionar els convidats de qualsevol esdeveniment.

Selecció d’ingredients de qualitat

La qualitat dels ingredients és fonamental en l’elaboració de canapès excepcionals. Optar per productes frescos, de temporada i d’origen local, garanteix un sabor inigualable. Des de marisc fresc fins a verdures naturals, la varietat d’ingredients permet una creativitat sense límits en la creació de delicioses combinacions.

Varietat i equilibri de sabors

Un bon canapè ha d’oferir una explosió de sabors a cada mossegada. És important equilibrar sabors dolços, salats, àcids i amargs per crear una experiència sensorial completa. La combinació d’ingredients, com ara formats suaus amb fruites fresques o marisc amb salses cítriques, afegeix complexitat i profunditat de sabor als canapès.

Presentació atractiva

La presentació té un paper crucial en l’apreciació dels canapès. La disposició acurada dels ingredients en petites porcions és clau per estimular la gana i despertar l’interès visual dels comensals. A més, l’elecció de la vaixella i les decoracions d’acord amb el tema de l’esdeveniment afegeix un toc d’elegància i de sofisticació.

Creativitat en l’elaboració

La creativitat és l’ànima de l’art del canapè. Experimentar amb diferents textures, formes i tècniques culinàries permet crear canapès únics i memorables. Des de mini pastissos salats fins a broquetes de degustació, la imaginació és l’únic límit en la creació de noves i emocionants propostes gastronòmiques.

Canapès i Minicanapès Teca Sàbat

A l´àmplia carta d’aperitius de la Teca Sàbat per a una celebració, disposa per a tots els seus clients tres tipus d´opcions de canapès i minicanapès on destaquen:

  • Els Minicanapès Luxe Box (36 peces).
  • Els Canapès Or Box (16 peces) en què s’inclouen la torradeta de foie de la casa amb poma caramel·litzada, el canapè de llagostins, tomàquet i ous de tobiko, el canapè de tonyina i ou dur i el rotllo de york caramel·litzat amb pa integral i foie gras.
  • Els Canapès Plata Box (16 peces) en què s’inclouen la torradeta de sobrassada i ou de guatlla, el canapè de salmó fumat amb pa torrat, el canapè de cranc d’Alaska i el rotllo de pit de pollastre amb pinya, mango i un toc de curri.

És important destacar que tots els nostres canapès són d’elaboració pròpia i els Canapès Or Box i els Canapès Plata Box tenen més de 5 o 6 passos cadascun. “El pa dels canapès es torra per convertir-lo en una torrada, el foie és una recepta pròpia de la Teca Sàbat, la poma es treu la pell i es caramel·litza per a una textura sorprenent i un toc dolç” i així successivament amb cada canapè, explica l’equip de cuina de la Teca Sàbat.

Comunions, batejos i celebracions

L’època de les comunions, els batejos i les celebracions familiars és un dels períodes de l’any on el servei de càtering és un dels més sol·licitats per cobrir aquest tipus d’esdeveniments. Dins l’ampli servei i assortiment de càtering que ofereix la Teca Sàbat, els canapès són una de les opcions imprescindibles per a tots els clients, amb l’objectiu de sorprendre els convidats gràcies a la seva originalitat i al seu sabor espectacular.

L’art del canapè és una combinació de tècnica, creativitat i passió culinària. Seguint aquestes claus, els professionals del càtering, com és l’associada Teca Sàbat, poden crear experiències gastronòmiques inoblidables que captivin els sentits i delectin els convidats en qualsevol tipus d’esdeveniment.

La Teca Sàbat explica l'èxit de l'art del canapè per a un càtering excepcional