El passat dimecres es va celebrar a la Sala de Juntes del Rectorat de la Universitat Autònoma de Barcelona, la presentació de la primera edició de la Meeting Cup 2025, que organitza l’associada Catalunya Tennis Academy.

El Rector de la UAB, Javier Lafuente, va obrir l’acte explicant el motiu de la presentació a la UAB, assenyalant que aquest competició serà un esdeveniment esportiu internacional, que atraurà a tot el món al Vallès.

El president de Catalunya Tennis Resort i responsable de l’esdeveniment, Fèlix Riba, va explicar als assistents com serà la Meeting Cup, que tindrà lloc els dies 17, 18, i 19 d’abril de 2025. La competició neix amb l’objectiu de donar a conèixer, a tot el món, la zona del Vallès i Catalunya, a través del Turisme esportiu.

Els quatre esports que proposen a la 1a edició de la Meeting Cup 2025 són, el golf, el pàdel, el pickeball i el tennis (GPPT).

La Meeting Cup, serà una competició amateur, única al món, per equips de 2, 3 o 4 jugadors cada equip.

L’acte de presentació també va comptar amb les intervencions de la regidora d’Esports de Sabadell, Montse González; la regidora d’Esports de Terrassa, Sarai Gascón; la vicepresidenta 2º del Consell Comarcal del Vallès Occidental i Consellera de promoció de la comarca i suport a petits municipis, Montse Soler; el tinent d’Alcalde de Relacions Institucionals, Bon Govern i Ciutat Digital de Sant Cugat, Jordi Puigneró; i l’alcalde de Cerdanyola del Vallès, Carles Cordón.

La presentació també va comptar amb les diferents entitats que donen suport a la Meeting Cup. L’associació Àmbit B30, amb Josep Monràs; el Cercle Sabadellès amb el seu president Joan Carles Riba; el Club Tennis Sabadell, amb el seu president, August Serra; el Tennis Set Ball, amb seu director, Jordi Rodriguez; el Golf Barcelona amb Enrique Gomez i Carlos Vivas; el membre del Comité executiu de la Cambra de Comerç de Sabadell, també membre de la Junta directiva de Sant Cugat Empresarial i com a President del Club Tennis Cerdanyola; Lluis Sisquella; Cerdanyola Empresarial, amb el seu president, Jaume Maranges; i l’ONG Força Miquel, amb Marc Carballeira.

A partir del dia 1 d’Abril d’aquest any 2024, s’iniciarà la promoció mundial de la Meeting Cup i s’obriran les inscripcions dels equips participants.

Catalunya Tennis Academy presenta la primera edició de la Meeting Cup