logo-aceccatLa plataforma de crowdlending Arboribus, en la que qualsevol inversor pot prestar diner a pimes, aposta pel sector de les noves tecnologies.

Un exemple és el conveni signat amb l’Associació d’Empresaris de Cloud Computing de Catalunya (ACECCAT) que agrupa empresaris del sector de les TIC, concretament empresaris representants d’empreses que ofereixen serveis relacionats amb les noves tecnologies de la informació basades en el núvol, és a dir, en el emmagatzemament de dades en servidors a Internet.

Segons Ferran Doñate, president d’ACECCAT, el futur del finançament de les nostres empreses ha de passar necessàriament pel crowdlending i Arboribus és el referent a Espanya. Segons Josep Nebot, conseller delegat d’Arboribus, ACECCAT està apostant seriosament pel desenvolupament del territori a través de la penetració empresarial i social de les noves tecnologies digitals, des del turisme fins a l’educació o la salut, i Arboribus es troba molt alineat amb aquest objectiu: millorar la competitivitat del texit productiu i permetre a tots els ciutadans participar-hi mitjançant la inversió intel·ligent de part dels seu patrimoni financer. Aquesta col·laboració crearà un canal directe de finançament entre les empreses associades a ACECCAT amb Arboribus.