Aquesta certificació prepara el negoci de la companyia farmacèutica associada per a una transformació amb baixes emissions de carboni i s’emmarca en la seva estratègia de sostenibilitat Sustainable Development For Generations.

La seu de Boehringer Ingelheim Espanya a Sant Cugat del Vallès, ha rebut el reconeixement Carbon Neutrality, segons ha informat la companyia en un comunicat de premsa. Aquesta certificació, verificada per l’empresa certificadora TÜV i realitzada de la mà de ClimateSeed, evidencia l’aposta de l’entitat per la transparència i la sostenibilitat, fomentant una transformació amb baixes emissions d’abast.

Aquesta certificació posa en valor les diferents accions i iniciatives empreses per la companyia associada en la seva ambició per contribuir positivament a la reducció de la petjada de carboni al medi ambient. Totes elles les recull la seva estratègia de sostenibilitat, anomenada Sustainable Development For Generations, mitjançant la qual ha aconseguit utilitzar energia elèctrica procedent de fonts 100% renovables i certificades per la Comissió Nacional dels Mercats i la Competència (CNMC), projectes de reducció de consum energètic, iniciatives d’Ecodisseny i programes de foment de mobilitat sostenible, entre d’altres.

“Aquesta certificació fa palesa, una vegada més, la nostra filosofia. Treballem perquè totes les nostres pràctiques, tant internes com externes, es facin des de la sostenibilitat i poder reflectir-ho així, amb la certificació Carbon Neutrality, prova el nostre ferm compromís amb el creixement íntegre, transparent i conscient del planeta”, assenyala Mónica Sánchez, responsable d’EH&S de Boehringer Ingelheim Espanya.