fotonoticia 20150617162601 800-74257Banc Sabadell ha guanyat la 50a edició del Premi Llotja de la Cambra de Barcelona, que des del 1964 reconeix la qualitat de la informació que les empreses faciliten als accionistes i al mercat amb l’objectiu de promoure una informació transparent, completa i estructurada.

Segons ha informat la Cambra aquest dimecres en un comunicat, el president de Banc Sabadell, Josep Oliu, ha recollit el guardó en representació de l’entitat en un acte celebrada a la Casa Llotja de Mar.

El jurat ha tingut en compte l’exposició “clara, necessita, ordenada i actual” de les activitats empresarials i de gestió de Banc Sabadell, a més de les seves anàlisis de conjuntura del sector.

També s’han valorat els “procediments de bon govern” de la companyia, així com la freqüència i actualització de les informacions i la política de creació de valor a l’accionista.

Alhora, s’ha atorgat una menció honorífica a Dia “per la claredat exposada i amplitud de la informació” que posa a disposició dels accionistes i del mercat.

Font: Via Empresa