Aquest acord contribuirà a desenvolupar un ecosistema competitiu que accelerarà el creixement de projectes basats en les noves tecnologies, la sostenibilitat i la digitalització, en línia amb els objectius del projecte Catalunya 2030/40 de la Cambra.

L’operadora de telecomunicacions associada Parlem Telecom i la Cambra de Comerç de Barcelona han signat un conveni de col·laboració dins el Hub cambraDigital, per transformar digitalment el teixit productiu i augmentar-ne la competitivitat.

L’acord entre ambdues entitats, que han formalitzat Ernest Pérez-Mas, CEO de Parlem, i Mònica Roca i Aparici, presidenta de la Cambra, contempla accions conjuntes per oferir serveis d’alt valor afegit en àmbits com la promoció de la innovació, la internacionalització, la captació de talent, la transformació digital o la recerca de finançament.

L’objectiu és desenvolupar un ecosistema “competitiu” que ajudi el creixement de projectes basats en les noves tecnologies, utilitzant els espais del Hub cambraDigital com un punt d’interconnexió.

Parlem Telecom i la Cambra ja col·laboren amb altres iniciatives, com en el cas de l’acceleradora de ‘start-ups’ Parlem Ventures.