HP ha presentat l’HP Spectre x360 14, que ofereix l’aspecte d’un dispositiu de 15 polzades amb la mobilitat d’un equip de 13,5 polzades amb la finalitat d’oferir la millor experiència per a navegar, llegir i editar. Així mateix, la companyia ha anunciat l’actualització de la seva família Spectre i ENVY amb processadors Intel® de 11a generació Core™, amb increïbles millores pel que fa a rendiment i una major durada de la bateria per a respondre als nous estils de vida tant en el treball com a casa.

El PC s’ha tornat més important que mai, amb un alt percentatge de professionals treballant des de casa. Però la llar és un lloc sovint ple de companys d’habitació i membres de la família que també treballen o estudien, el que requereix que els dispositius personals i de treball siguin molt flexibles per adaptar-se a les característiques de l’entorn de l’usuari. Menys d’un terç dels usuaris tenen una oficina on la porta es pugui tancar, fent dels salons, els dormitoris i les cuines, improvisades oficines. Per això, HP desenvolupa nous dispositius com l’HP Spectre X360 14 perquè siguin adaptables i intel·ligents, gràcies a capacitats com la gestió del rendiment o del àudio sobre la base de la Intel·ligència Artificial, amb l’objectiu d’anticipar-se a les necessitats dels usuaris.

“Avui en dia els usuaris estan demandant sistemes informàtics altament mòbils, que es puguin acomodar a una varietat de casos d’ús i entorns dins de les seves llars”, assenyala Pablo Ugarte, director general de Sistemes Personals d’HP. “HP escolta als seus usuaris, oferint l’HP Spectre més intel·ligent fins a la data – dissenyat per adaptar-se i anticipar-se a les necessitats i demandes dels seus usuaris, comptant amb característiques d’àudio intel·ligents com AI Noise Removal per realitzar trucades de Zoom més immersives i atractives, fins a solucions com Smart Sense que adapta automàticament la configuració del dispositiu per millorar el rendiment”.

Font: HP