El passat 26 d’octubre es va posar en marxa Amazcat, el nou marketplace català, centrat en el mercat de proximitat, amb gairebé 400 negocis associats. Es tracta d’un mercat en línia basat en el comerç de productes locals, esdevenint una alternativa a les grans plataformes internacionals, i que contribuirà a generar llocs de treball al nostre país.

Els usuaris podran comprar a productors o botigues de zones properes, un indicador de qualitat garantida, ja que podran conèixer l’origen del producte. De fet, la infraestructura d’Amazcat ja permet comprar i vendre a través de la seva web i també per mitjà de l’aplicació, disponible tant per a Android com per a iOS.

Des de la companyia associada Parlem Telecom, creuen fermament en el projecte i per això en són socis. Amazcat ofereix la possibilitat als productors, fabricants, botiguers i serveis d’incorporar-se al seu espai digital i començar a comerciar a partir d’un clic del ratolí. A mesura que la plataforma tanqui acords amb noves empreses en les setmanes que venen, s’espera que s’afegeixin noves botigues virtuals i, en conseqüència, que el nombre de productes vagi creixent.

Font: Parlem Telecom