networkia 2NETWORKIA Portal de l’Àngel ha obtingut la màxima qualificació de qualitat i excel•lència en el procés de categorització dels centres de negocis d’Espanya. Les instal·lacions del centre, qualitat de servei, infraestructura tecnològica, la ubicació i la seva singularitat l’han convertit en un dels més rellevants centres de negocis del país.

El procés de certificació i categorització de centres de negocis que va llançar fa uns mesos l’Associació Nacional de Centres de Negocis, ACN, es troba en ple procés d’implantació. Auditats per una firma externa de referència com és TÜV Rheinland, els centres de negocis certificats asseguren al client que contracta els seus serveis uns requisits i estàndards de qualitat mínims. Aquesta certificació arriba a la seva màxima puntuació de qualitat i excel·lència en les 5 estrelles, qualificació a la qual ha arribat NETWORKIA Portal de l’Àngel

Per a NETWORKIA “la nostra prioritat sempre ha estat i és, focalitzar el nostre esforç en donar suport a les empreses en infraestructura, tecnologia i serveis complementaris a llarg de tota la seva vida. I tot això, potenciant la qualitat i nivell de servei. Aquesta nova fita ens anima a seguir avançant i innovant en el sector amb noves propostes, solucions i conceptes de serveis”