130513-esade-ftL’escola de negocis Esade i la xinesa Guanghua School of Management llançaran a partir del setembre del 2015 un nou màster conjunt en administració d’empreses.

El màster tindrà dos anys de durada, el primer any es farà al campus de Sant Cugat i el segon a Pequín, i durant el primer any només admetrà sis estudiants.

El nou màster conjunt en administració d’empreses d’Esade amb Guanghua serà molt rigorós en la selecció dels participants. Els candidats que el vulguin fer han de tenir un sòlid expedient acadèmic, un elevat nivell d’anglès, dos anys d’experiència laboral i superar les entrevistes de les dues institucions

Durant el primer any només s’acceptarà un total de sis estudiants i cursaran al campus de Sant Cugat i el segon any a Pequín. Un cop acabin, els estudiants obtindran titulacions de les dues escoles de negocis.

Tot i que les dues institucions ja impulsen projectes acadèmics conjunts, amb la creació d’aquest programa Esade confirma la seva aposta estratègica per la internacionalització, especialment a establir relacions amb la Xina.

Font Cugat.cat