Aquest dimarts una comitiva de Sant Cugat Empresarial encapçalada pel seu president Jaume Vives, ha visitat les instal·lacions de la companyia ADN Institut, de la mà del seus fundadors Keyvan Torabi i Marina Riera.

La trobada s’emmarca dins de la nova etapa de visites institucionals de Sant Cugat Empresarial a les empreses associades, per donar a conèixer les seves inquietuds, observacions i aportacions empresarials a la ciutat.

ADN Institut és una empresa de l’àmbit biomèdic dedicada a l’assessorament i diagnòstic genètic. Compta amb un centre sanitari situat en el centre de Sant Cugat (on realitzen proves genètiques obertes a tots els públics), equipat amb diverses consultes d’atenció al client un laboratori de genètica i una sala d’extracció de mostres biològiques.

Durant la visita, la companyia ha explicat els nous tests genètics que portaran al mercat l’any 2022, entre els quals es troba el diagnòstic de malalties hereditàries, un test indicat per a pacients o familiars de pacients afectats per condicions hereditàries que desitgen beneficiar-se dels múltiples avantatges que aporta conèixer el gen responsable de la seva malaltia.