L’objectiu de les donacions és tractar d’ajudar a aquestes organitzacions a pal·liar les conseqüències socials de la pandèmia en els col·lectius més desfavorits.

Els empleats de Roche Farma i la pròpia companyia donaran a Càritas, Federació Espanyola de Bancs d’Aliments (FESBAL) i Aldeas Infantiles SOS un total de 60.814 euros per ajudar a aquestes organitzacions a fer front a les severes conseqüències socials que la pandèmia per la COVID- 19 està tenint en els col·lectius més desfavorits a Espanya. La meitat d’aquesta suma correspon a donacions individuals i voluntàries dels empleats de la companyia durant el present mes d’abril, donacions que han estat igualades per part de l’empresa fins arribar a la xifra final.

Les donacions dels empleats es van dur a terme després que la companyia posés a disposició dels seus professionals diferents opcions per contribuir a pal·liar aquesta situació, bé a través de donacions econòmiques o bé a través accions de voluntariat.

“Al llarg de tota aquesta greu crisi els empleats de Roche Farma a Espanya no només han demostrat amb escreix el seu ferm compromís amb els pacients quan més ens necessiten, sinó que també han sabut estar a l’altura de les circumstàncies a través d’aquestes donacions que reflecteixen la seva solidaritat amb aquells que pitjor ho estan passant en aquests dies des d’un punt de vista econòmic i social”, explica el director general de Roche a Espanya, Stefanos Tsamousis. “És per això -afegeix- que agraeixo des d’aquí a tots els nostres empleats la seva solidaritat des del convenciment que seguirem treballant conjuntament per superar aquesta situació com més aviat millor”.

Font: Roche